מתכונים -
בשר
|
הצעת הגשה.
רכיבים:
½1 ק"ג בשר בקר לגולש 400 ג' בייקון/חזה אווז מעושן 6 בצלים חתוכים לפרוסות 8 גזרים פרוסים מעט קוניאק 1 בקבוק יין אדום יבש (קברנה סוביניון) מלח ים גס פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1. מרפדים את הסיר בבייקו ן/ אווז מעושן. 2. מניחים שכבת בצלים, שכבת גזר, שכבת בייקון/אווז, ועליה עוד שכבת גזר, שכבת בצל. מתבלים במלח גס ובפלפל גרוס. 3. שופכים בקבוק יין אדום, מעט קוניאק ומסיימים בשכבת בייקון/אווז נוספת. 4. סוגרים עם מכסה שנסגר היטב (על המכסה ליצור אטימה מלאה, וואקום). 5. מבשלים כ-4 שעות.
|
|