מתכונים -
קוקטיילים ומשקאות
|
רכיבים:
250 גרם תמרהינדי ½- 1 ק"ג סוכר מים
אופן ההכנה:
1. יש למלא בסיר בינוני - גדול מים ולהוסיף לתוכו את התמרהינדי והסוכר.
2. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.
3. לרסק את התמרהינדי כמה שיותר בעזרת כף או מועך תפו"א.
4. לטעום ולהוסיף סוכר לפי הצורך. המשקה אמור להיות מתוק.
5. לאחר שמתקרר לסנן את הנוזל לבקבוקים ולקרר.
הערה: יש להגיש את המשקה קר מאד, אפשר בתוספת קוביות קרח ופרוסת לימון.
|
|