מתכונים -
פשטידות וקישים
|
רכיבים:
לבצק:
3 כוסות קמח תופח 200 גר' חמאה רכה 100 גר' גבינה צהובה מגוררת 1 גביע שמנת חמוצה
למלית:
2 קופסאות אספרגוס, 400 גרם כל אחת (אפשר קצת יותר) מיץ מ - ½ לימון 200 גר' גבינה צהובה מגוררת 1 כוס מיונז מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. ללוש את חומרי הבצק, לרפד תבנית אפיה ב 2/3 מהבצק ואת השאר לשמור בצד. 2. לסנן את האספרגוס ולחתוך לחתיכות. 3. להוסיף לאספרגוס את מיץ הלימון ושאר חומרי המלית. 4. לצקת את המלית על הבצק שבתבנית. 5. את 1/3 הבצק הנותר לרדד, לחתוך לרצועות ולהניח שתי וערב מעל המלית. 6. להבריש את הבצק בביצה 7. לאפות בחום בינוני (180 מעלות) במשך 30 דקות.
|
|