מתכונים -
עוגיות
|
רכיבים:
170 גרם חמאה רכה ¼1 כוסות סוכר כפית תמצית וניל 2 ביצים 2 כוסות קמח תופח ½ כפית מלח 250 גרם שוקולד ציפס
אופן ההכנה:
1. לערבב חמאה,סוכר ותמצית וניל. 2. להוסיף ביצים - אחת אחת. 3. לאחר שהתערובת אחידה להוסיף קמח ומלח ולערבב. 4. להוסיף שוקולד צ'יפס. 5. לקרר כשעה במקרר. 6. ליצור כדורים קטנים ולהניח על תבנית עם ניר אפיה. 7. לאפות רבע שעה עד שהעוגיות משחימות בחום של 180 מעלות
|
|