שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
צדפות ביין לבן וגבינה PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

1 חבילה צדפות, קפואות

¼ כוס יין לבן יבש

¼ חבילה חמאה

½ לימון

גבינה צהובה לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. מניחים את הצדפות הקפואות על גבי משטח למיקרוגל ומטפטפים לתוך כל אחת מהן יין לבן.

2. את החמאה חותכים לקוביות קטנות ומפזרים בתוך הצדפות.

3. מטפטפים לימון, מפזרים מעל את הגבינה ומכניסים למיקרוגל ל-2 וחצי עד 3 דקות.



חפשו מתכון נוסף: