מתכונים -
דגים ופירות ים
|
הכמויות מיועדות להכנת 30 מנות.
רכיבים:
2 ק"ג לוקוס טרי קצוץ ביד
150 גר' לחם שאור
2 פלפלים אדומים חריפים ללא הקליפה
150 מ"ל שמן זית
25 מ"ל שמן זית - לימון
1 ליטר כוסברה קצוצה
1 ליטר בצל ירוק קצוץ
50 גר' לימון כבוש ללא חרצנים קצוץ דק
כפית שטוחה פלפל שחור טחון דק
אופן ההכנה:
1. טוחנים את בשר הלוקוס.
2. בקערה מערבבים את הלחם והפלפלים וממליחים היטב.
3. מוסיפים את הדג. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
4. עושים קציצה קטנה ושטוחה.
|
|