מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
300 גר ' פילה קרפיון טרי
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כפית שום
½ כפית פפריקה חריפה /מתוקה
גרידת קליפת לימון מ-½ לימון
מלח ופלפל לטעמכם
4 כפות שמן זית
לרוטב :
1 גביע יוגורט עיזים
2 שיני שום כתושות
2 כפות עראק
½ כפית עירית קצוצה
1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
1. לקצוץ את הדג, הפטרוזיליה והשום יחדיו. להוסיף את גרידת הלימון והפפריקה ולהמליח.
2. ליצור קציצות מאורכות ולטגן בשמן זית עד גוון שחום.
3. במקביל להכין את הרוטב : לערבב את כל חומרי הרוטב , לצקת לצלחת הגשה להניח מעל את הקבב החם ולהגיש מיד.
|
|