שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
שרימפס ברוטב תאילנדי PDF הדפסה דוא
מתכונים - דגים ופירות ים



רכיבים:

 

1 פחית חלב קוקוס

1 מיכל שמנת מתוקה

3-2 כפות ממרח-תבלין קימצ´י

מעט רוטב דגים

עלי כפיר-ליים או למון-גראס

עלי בזיליקום (לא חובה)

3-2 שיני שום

מלח ופלפל

שרימפס בכמות הרצויה (לא חובה לקלף)


אופן ההכנה:


1. מערבבים את ממרח-תבלין הקימצ´י עם השום, השמנת המתוקה וחלב הקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מבשלים את התערובת במחבת עמוקה ומוסיפים את הלמון-גראס.

3. מעט לפני הרתיחה מוסיפים את השרימפס ואת שאר התבלינים, ומבשלים עד שהשרימפס משנים את צבעם.


הצעת הגשה: מגישים מעל אורז ומעטרים בלמון-גראס.



חפשו מתכון נוסף: