מתכונים -
דגים ופירות ים
|
רכיבים:
1 פחית חלב קוקוס
1 מיכל שמנת מתוקה
3-2 כפות ממרח-תבלין קימצ´י
מעט רוטב דגים
עלי כפיר-ליים או למון-גראס
עלי בזיליקום (לא חובה)
3-2 שיני שום
מלח ופלפל
שרימפס בכמות הרצויה (לא חובה לקלף)
אופן ההכנה:
1. מערבבים את ממרח-תבלין הקימצ´י עם השום, השמנת המתוקה וחלב הקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מבשלים את התערובת במחבת עמוקה ומוסיפים את הלמון-גראס.
3. מעט לפני הרתיחה מוסיפים את השרימפס ואת שאר התבלינים, ומבשלים עד שהשרימפס משנים את צבעם.
הצעת הגשה: מגישים מעל אורז ומעטרים בלמון-גראס.
|
|