מתכונים -
סלטים
|
סלט אבוקדו ודג פילה.
רכיבים:
250 גרם פילה דג מבושל
2 אבוקדו
¼ כוס יין יבש (חמוץ)
מיץ מלימון אחד
1 מלפפון כבוש
100 גרם גבינה רכה
כוס מיונית
מלח ופלפל שחור
2 כפות אגוזים קצוצים גס
עלי חסה
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1. מסננים את הדג ויוצקים עליו את היין. משהים למשך שעה.
2. קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות. יוצקים עליהן מיץ לימון.
3. קוצצים את המלפפון הכבוש מעבירים את הגבינה דרך מסננת רשת. מסננים את הדג ושומרים על התחמיץ.
4. מערבבים את הגבינה עם המיונית ומעט מתחמיץ הדג, הרוטב צריך להיות סמיך.
5. מתבלים במלח ופלפל. מפוררים את הדג ומערבבים עם האבוקדו, המלפפון והרוטב.
6. שומרים חלק מן האגוזים לקישוט ואת השאר מוסיפים לתערובת.
|
|