מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
חבילת איטריות ארוכות ושטוחות
מעט שמן סומסום
לרוטב:
½ כוס טחינה גולמית או חמאת בוטנים (וזה הבדל מהותי בטעם)
לערבב היטב במערבל מזון עם:
¼ כוס מים רותחים
4 כפות שמן סומסום
טבסקו לפי הטעם
6 כפות רוטב סויה
3 כפות חומץ
3 כפיות סוכר
3-2 שיני שום כתושות
1 כף ג'ינג'ר כתוש
אופן ההכנה:
1. לבשל את האיטריות במים עם מעט מלח. לאחר שהן מוכנות, לשפוך המים ולערבב עם שמן הסומסום.
2. לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב ולצקת מעל האיטריות.
|
|