מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
3 ביצים קשות פרוסות
200 גרם סלמון מעושן וחתוך לקוביות
1 בצל פרוס לטבעות
חופן שמיר/פטרוזיליה קצוצים
2 כפות חומץ 5%
3 כפות שמן זית מלח
פלפל
קורט סוכר
אופן ההכנה:
1. בקערת זכוכית שקופה מניחים את פרוסות הביצים, עליהן את חתיכות הסלמון וטבעות הבצל.
2. מפזרים חצי כמות עשבי תיבול.
3. מערבבים בנפרד שמן זית, חומץ ותבלינים ויתרת עשבי התיבול ויוצקים על הסלט.
4. מצננים ומשהים כשעה לפני ההגשה.
|
|