מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
2 ק"ג חצילים
3 ליטר מים
1 כוס אגוזים טחונים
2 בצלים בינוניים קצוצים
½ כוס כוסברה קצוצה
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
אופן ההכנה:
1. חוצים את החצילים לאורכם. כל חצי חציל נחתך לפרוסות דקות לאורך.
2. שמים את פרוסות החצילים בסיר, מוסיפים מים ומלח ומבשלים עד שיתרככו.
3. מסננים את המים, סוחטים ביד את פרוסות החציל ומניחים בקערה.
4. מוסיפים לקערה את האגוזים, הכוסברה, הבצל, הפטרוזיליה ומערבבים בעדינות.
5. משהים הכל יחד כשעתיים לפני ההגשה.
|
|