מתכונים -
כללי
|

הכמויות מתאימות ל-2 תבניות "אנגליש קייק".
רכיבים:
500 גרם איטריות דקות מספר 3 4 ביצים 300 גרם סוכר 1 כפית תמצית וניל קמצוץ מלח (½ כפית ’מחוקה’) 150-100 גרם צימוקים 100 גרם מרגרינה או שמן קמצוץ קינמון
אופן ההכנה:
1. מרתיחים את המים עם מעט שמן ומעט מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את האיטריות ומבשלים כ-6-5 דקות. 2. מסננים ושוטפים במים קרים. 3. את האיטריות המוכנות עם שאר החומרים מערבבים במיקסר עד לקבלת עיסה אחידה. ממלאים את שתי התבניות במידה שווה. הצעה: אפשר לפני האפיה לפזר סוכר חום על האטריות.
4. אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.
|
|