מתכונים -
סלטים
|
הכמויות מיועדות להכנת 6 מנות.
רכיבים:
לסלט:
1 ק"ג סלק שטוף
350 גרם סלמון טרי
לרוטב:
2 כפות מי סודה
½ כפית אבקת ווסאבי
100 מ"ל רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
מלח, פלפל שחור גרוס
להגשה:
טרגון קצוץ
אופן ההכנה:
הסלט:
1. מכניסים את הסלק לתנור עד שהוא מתרכך. מקלפים וחותכים לקוביות קטנות. מעבירים לקערה ומצננים.
2. חותכים את הסלמון לקוביות ומוסיפים לקערה.
הרוטב:
3. מערבבים בקערה את מי הסודה ואת אבקת הווסאבי, את רוטב הסויה ושמן השומשום. יוצקים מעל הסלט ומתבלים במלח ובפלפל.
4. מניחים בצד במשך ½ שעה.
אופן ההגשה:
מניחים את הסלט על גבי צלחת ההגשה ומעטרים מעל בפרגון.
|
|