מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
150 גרם גבינת צאן או גבינת פטה מפוררת
10 עגבניות מזן "תמר" שנשרפו על האש וקולפו
11 בצל שנשרף על האש מקולף
3 בצלים ירוקים
2 שיני שום פרוסות דק
6 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
20 עלי בזיליקום קרועים ביד
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1.חותכים את העגבניות השרופות לרבעים, וכל רבע חותכים לשניים.מניחים בקערה.
2. קוצצים את הבצל השרוף ומוסיפים לקערה.
3. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, את השום, את שמן הזית , את החומץ הבלסמי ואת המלח, והפלפל. מערבבים בעדינות.
4. לבסוף, מוסיפים את עלי הבזיליקום הקרועים ואת הגבינה.
|
|