שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט עגבניות וגבינת צאן PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 

150 גרם גבינת צאן או גבינת פטה מפוררת

10 עגבניות מזן "תמר" שנשרפו על האש וקולפו

11 בצל שנשרף על האש מקולף

3 בצלים ירוקים

2 שיני שום פרוסות דק

6 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

20 עלי בזיליקום קרועים ביד

מלח, פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:


1.חותכים את העגבניות השרופות לרבעים, וכל רבע חותכים לשניים.מניחים בקערה.

2. קוצצים את הבצל השרוף ומוסיפים לקערה.

3. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, את השום, את שמן הזית , את החומץ הבלסמי ואת המלח, והפלפל. מערבבים בעדינות.

4. לבסוף, מוסיפים את עלי הבזיליקום הקרועים ואת הגבינה.



חפשו מתכון נוסף: