מתכונים -
דלי קלוריות
|
רכיבים:
1 שקית קינואה
3 גבעולי סלרי
2 בצל סגול
1 גזק קלוף וחתוך לגפרורים
מעט נענע ופטרוזיליה
מעט כרוב סגול חתוך דק
2 מלפפונים חתוכים דק
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. שוטפים את הקינואה במים ומכניסים לסיר.
2. מכסים במים רותחים ומשבלים כ-20 דקות (עד שהקינואה סופחת את הנוזלים)
3. מפרידים בעזרת מזלג, מעבירים לקערה ומניחים במקרר.
4. קוצצים דק מאוד את יתר החומרים ומוסיפים אותם לקינואה.
5. מערבבים היטב ובודקים תיבול.
|
|