שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים צ ולנט PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

 

 

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.

 

רכיבים:

 

3-4 כפות שמן

כף סוכר

2 עגבניות מרוסקות

כף רסק עגבניות

כפית פפריקה חריפה

כפית מלח

500-700 גרם בשר בקר חתוך לקוביות גדולות

כוס חיטה שטופה במים

4-5 ביצים

בצל אחד לא מקולף

4-5 תפוחי אדמה מקולפים


אופן ההכנה:

 

1. מרסקים את העגבניות ומערבבים עם רסק העגבניות, המלח והפפריקה.

2. מחממים קצת את השמן בסיר, מוסיפים סוכר וממשיכים לחמם עד שמשחים קצת.

3. מוסיפים את העגבניות, מחממים עוד טיפה ומוסיפים את הבשר. מבשלים תוך כדי ערבוב 3-4 דקות.

4. מוסיפים חיטה, 4 כוסות מים, בצל בקליפתו, תפוחי אדמה, ביצים.


5. מבשלים כמו כל חמין - מביאים לרתיחה ואז כל הלילה על פלטת שבת, סיר בישול איטי או בתנור בחום נמוך. בודקים מידי פעם ומוסיפים קצת מים רותחים אם התבשיל יבש מידי.



חפשו מתכון נוסף: