שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט תפוחי אדמה וגבינה PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים


רכיבים:

 

3 כוסות קוביות תפוחי אדמה מבושלים

120 גרם קוביות גבינה צהובה

1 כף זרעוני שומשום

1 כף שמן

1 בצל קטן קצוץ

2 גבעולי סלרי קצוצים

2 כפות רוטב צרפתי

2 כפות מיונית

מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1. מטגנים את השומשום עד שמזהיב. (יש להקפיד שלא ישרפו בטיגון).

2. לוקחים סיר ומשחימים בתוכו את הבצל והסלרי. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, את הרוטב ואת המיונית, מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בזהירות ומקפידים שהכל יתחמם בצורה אחידה.

3. מכניסים לסיר את קוביות הגבינה והמשיכי לערבב עד שהגבינה נמסה. זורים את זרעוני השומשום מלמעלה ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: