מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
1 ק"ג עלי תרד נקיים
150-200 גר' אגוזי מלך
3 כוסות גרעיני רימון
3-4 שיני שום
½ - 1 פלפל ירוק חריף
חופן כוסברה קצוצה
½ חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל בינוני, אדום, קצוץ דק
חומץ בן יין
שמן זית
צ'ילי טחון לפי הטעם
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מבשלים את התרד במעט מים עם מלח, וכשהוא מתחיל להתרכך מסננים וסוחטים היטב.
2. במעבד מזון טוחנים את האגוזים לבד, מוסיפים את התרד, הפלפל הירוק, שיני השום, חצי מכמות הכוסברה, הצ'ילי והמלח.
3. מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל והרימונים ומתבלים עם חומץ בן יין. טועמים ומתקנים תיבול.
|
|