1. שופכים לקערה את הסולת ומוסיפים מלח. מערבבים. יוצקים מים בהדרגה תוך ערבוב עד תערובת גמישה ונוחה לעיבוד.
2. מרטיבים את הידים ויוצרים כדורים. להניח על נייר שעוה.
3. במחבת מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את הבשר ותוך שימוש במזלג מהדקים את הבשר למחבת, הופכים ומערבבים עד שהבשר מאבד את צבעו הורוד. מתבלים. מניחים להתקרר.
4. ליצור גומה בכדור הסולת, להכניס פנימה מהמלית ולסגור. להדק היטב וליצור מעין קציצה שטוחה.
5. מחממים מעט שמן בסיר ומוסיפים דלעת, עגבניה, תבלינים, צימוקים, סוכר, מיץ לימון, רסק ומים ומרתיחים. עם ההרתחה מוסיפים את כדורי הסולת ומבשלים כ 40 דקות על אש נמוכה.