שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מאפה פילו תפוחים חם עם כדור וניל PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות

הכמויות מיועדות להכנת 24 מנות אישיות


רכיבים:


לפילו:


12 עלי פילו תרסיס שמן (רגיל או בטעם חמאה)


למלית תפוחים:


6 תפוחים ירוקים (גרני סמית), קלופים וחתוכים לפרוסות

¼ כוס סוכר (50 גרם)

½ כפית קינמון

1 כף קורנפלור (10 גרם)

כמה טיפות מיץ לימו


להגשה:


אבקת סוכר

גלידת יוגורט בטעם וניל


אופן ההכנה:


1. מחממים מחבת ומשמנים בתרסיס שמן. מוסיפים תפוחים, סוכר וקינמון ומבשלים 5 דקות עד שהתפוחים מתרככים מעט. מוסיפים קורנפלור ומיץ לימון ומצננים.

2. מרססים עלה פילו בשמן ומקפלים לחצי. ממלאים בתפוחים ועוטפים לקבלת צורת מעטפה.

3. מחממים תנור ל-190 מעלות.


4. מניחים את המעטפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בשמן ואופים עד להשחמה.

5. מגישים חם עם אבקת סוכר מלמעלה וכדור גלידת יוגורט.



חפשו מתכון נוסף: