מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
הכמויות מיועדות להכנת 24 מנות אישיות
רכיבים:
לפילו:
12 עלי פילו תרסיס שמן (רגיל או בטעם חמאה)
למלית תפוחים:
6 תפוחים ירוקים (גרני סמית), קלופים וחתוכים לפרוסות
¼ כוס סוכר (50 גרם)
½ כפית קינמון
1 כף קורנפלור (10 גרם)
כמה טיפות מיץ לימו
להגשה:
אבקת סוכר
גלידת יוגורט בטעם וניל
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת ומשמנים בתרסיס שמן. מוסיפים תפוחים, סוכר וקינמון ומבשלים 5 דקות עד שהתפוחים מתרככים מעט. מוסיפים קורנפלור ומיץ לימון ומצננים.
2. מרססים עלה פילו בשמן ומקפלים לחצי. ממלאים בתפוחים ועוטפים לקבלת צורת מעטפה.
3. מחממים תנור ל-190 מעלות.
4. מניחים את המעטפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בשמן ואופים עד להשחמה.
5. מגישים חם עם אבקת סוכר מלמעלה וכדור גלידת יוגורט.
|
|