מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
רכיבים:
170 גרם שוקולד בלגי מריר
50 מ"ל ברנדי או וויסקי
60 גר' חמאה
225 גר' שמנת מתוקה
4 חלמון
4 חלבון
¼ כפית קינמון
קמצוץ מוסקט
אופן ההכנה:
1. ממיסים בסיר כפול על מים שוקולד וחמאה.
2. במיקסר מקציפים חלמון לקצף תפוח ובהיר. מוסיפים שוקולד מומס, ויסקי ותבלינים.
3. מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב. מקפלים לתוך תערובת השוקולד והחלמונים.
4. בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבון לקצף יציב ומקפלים לתערובת.
5. יוצקים לקערת הגשה ומקררים כמה שעות.
|
|