שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סופלה שוקולד מבית סירים PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות



רכיבים:

 

100 גרם שוקולד מריר

25 גרם שוקולד חלב

125 גרם חמאה

4 חלמונים

60 גרם אבקת סוכר

¼ כוס קמח

2-3 כלי סופלה אישיים משומנים בחמאה


אופן ההכנה:


1. ממיסים את שני סוגי השוקולד והחמאה בבן מארי (על קערה המונחת מעל סיר מים רותחים).

2. מערבבים את הסוכר והקמח בקערת הקצפה. מוסיפים חלמון אחד ומקציפים ולאט לאט מוסיפים את שאר החלמונים עד להטמעה מלאה.

3. מקפלים את תערובת החלמונים באיטיות ובעדינות לתוך תערובת השוקולד והחמאה.

4. יוצקים לתבניות אישיות עד חצי הגובה ואופים בתנור (לא בטורבו!) בטמפרטורה של 140 מעלות כ-20 דקות, עד להתפחה.

5. מגישים חם, רצוי בליווי כדור גלידת וניל איכותית.



חפשו מתכון נוסף: