שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוגת גבינה ולימון PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות

רכיבים:

 

תבנית עגולה נשלפת בקוטר של 28 סנטימטר


למלית:

800 גר' גבינה לבנה 9%

120 גר' אינסטנט וניל

100 גר' סוכר

60 גר' קמח

3 ביצים מס'

3 גביעי שמנת חמוצה

גרידת לימון


לציפוי:


60 גר' אינסטנט וניל

400 גר' שמנת חמוצה

3 כפיות מיץ לימון


אופן ההכנה:


1. משמנים את תבנית האפייה ומחממים את התנור לטמפרטורה של 150 מעלות.

2. המלית: מערבבים יחד את כל החומרים עד שמתקבל מרקם אחיד. יוצקים לתבנית ואופים במשך 30 דקות. כעבור 30 דקות, מנמיכים את הטמפרטורה ל-120 מעלות ואופים לעוד 40 דקות (על המרקם להיות בצבע זהוב).

3. הציפוי: מערבבים יחד את כל החומרים ויוצקים על העוגה. מחזירים לתנור ואופים למשך 6 דקות נוספות.



חפשו מתכון נוסף: