מתכונים -
עוגות
|
רכיבים:
תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
1 גביע שמנת מתוקה
½ כוס אבקת סוכר
500 גר' גבינה לבנה
1 שקית ג'לטין (10-14 גר')
1 כף תמצית וניל
½ כוס מים רותחים
250 גר' פירות יער מסוננים
אופן ההכנה:
1. לקערת המיקסר מוסיפים את השמנת עם אבקת הסוכר ומערבלים.
2. לוקחים קערה נפרדת ומוסיפים לה את הגבינה, תמצית הווניל.
3. ממיסים את הג'לטין במים הרותחים( יש לוודא שלא יישארו גושים) ומוסיפים אותו לגבינה תוך כדי בחישת "קיפול".
4. מוסיפים ¾ מפירות היער לתערובת הגבינה, מוסיפים את הקצפת ובוחשים ב"קיפול".
5. משמנים קלות את התבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
6. מקשטים ב ¼ מכמות פירות היער שנותרה לנו.
7. מכניסים למקרר למשך 4-5 שעות על מנת שהעוגה תתייצב.
|
|