רכיבים:
400 גרם ביסקוויטים "פתי בר" בטעם שוקולד
100 גרם חמאה מומסת
2 מיכלי שמנת מתוקה (לקצפת)
½ כוס חלב
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 קופסת מלית אוכמניות
2 גביעי גבינה לבנה 9%
1 חבילת גבינת שמנת (פילדלפיה, סינפוניה וכד')
50 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. מרסקים את הסקוויטים לחתיכות קטנות. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים.
2. לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, מכניסים את התערובת ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
3. מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, אינסטנט הפודינג, עד שמתקבלת קצפת חזקה ויציבה.
4. מעבירים את הקצפת לקערה נפרדת ומשהים בצד לצינון. לקערת המערבל מכניסים את מלית האוכמניות, את הגבינות ואת אבקת הסוכר ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
5. מקפלים את תערובת האוכמניות לתוך הקצפת. מעבירים את התערובת כולה לתבנית הפירורים.
6. מכסים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה.
7. יש להוציא מההקפאה 10 דקות לפני ההגשה.
|