שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 2287
2 טיבון סטייק 2983
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 2709
4 צלעות טלה 2112
5 אסאדו עגל 2539
6 צוואר 2554
7 אסאדו 2587
8 שריר 2527
9 צלי כתף 3285
10 כתף מרכזי 2305
11 חזה 2376
12 צלעות 2273
13 אנטריקוט 2390
14 נתח קצבים 3852
15 שייטל 3244
16 פריים ריבס 2870
17 מותנית - פילה 2458
18 סינטה 2999
19 סטייק אנטריקוט 3165
20 סטייק טיבון 3482
21 פילה מיניון 9941
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 1930