שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 2733
2 טיבון סטייק 3584
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 3235
4 צלעות טלה 2527
5 אסאדו עגל 3029
6 צוואר 2970
7 אסאדו 3046
8 שריר 2935
9 צלי כתף 3786
10 כתף מרכזי 2735
11 חזה 2760
12 צלעות 2675
13 אנטריקוט 2886
14 נתח קצבים 4300
15 שייטל 3667
16 פריים ריבס 3447
17 מותנית - פילה 2841
18 סינטה 3457
19 סטייק אנטריקוט 3665
20 סטייק טיבון 3853
21 פילה מיניון 10554
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 2327