שתפו בפייסבוק
 
הרשמה

סוגי בשר

# שם המתכון צפיות
1 פילה בקר 3040
2 טיבון סטייק 3873
3 ויסבראטן (ראש ירכה) 3488
4 צלעות טלה 2811
5 אסאדו עגל 3300
6 צוואר 3245
7 אסאדו 3333
8 שריר 3195
9 צלי כתף 4080
10 כתף מרכזי 2993
11 חזה 3004
12 צלעות 2930
13 אנטריקוט 3170
14 נתח קצבים 4580
15 שייטל 3924
16 פריים ריבס 3724
17 מותנית - פילה 3118
18 סינטה 3727
19 סטייק אנטריקוט 3933
20 סטייק טיבון 4090
21 פילה מיניון 10791
22 אוסובוקו (שריר אחורי) 2584