אלו גובי (כרובית ותפו"א) הדפסה
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:

 

½ ק"ג כרובית
6 תפוחי אדמה (קטנים, חתוכים לארבע)
1 כפית זנגביל ברצועות דקיקות
1 כפית שום טרי,  כתוש
2 עגבניות בינוניות, קצוצות
2 צ'ילי ירוק, קצוץ ברצועות
1 כפית אבקת כורכום
½ כפית פפריקה או אבקת צ'ילי אדום
1 כף כוסברה טרייה, קצוצה
קורט מלח
2 כפות שמן
½ כוס מים


אופן ההכנה:

1. לקחת מחבת שטוחה ועל אש נמוכה להוסיף את השמן ואת זרעי הכמון.
2. להוסיף כפית שום כתוש ולהקפיץ.
3. להוסיף את העגבניות ולבשל במשך 5 דקות. להוסיף את תפוחי האדמה והכרובית.
4. להוסיף כורכום, פפריקה ומלח. לערבב ולבשל במשך 10 דקות.
5. להתיז מעט מים מלמעלה, ולבשל כ- 10 דקות נוספות.

 

 



חפשו מתכון נוסף: