בארפי קשיו (Kaju Katli - Cashew Burfi) הדפסה
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:

 

2 כוסות קשיו טבעי, לא קלוי ולא מומלח, טחון דק
1 כוס סוכר
360 מ"ל חלב (כוס וחצי)
50 גרם חמאה

 

אופן ההכנה:

 

1. ממיסים את החמאה בסיר בעל תחתית עבה. לאחר שהחמאה נמסה,  מוסיפים את החלב ומבשלים יחד תוך כדי בחישה, עד לרתיחה.
2. מנמיכים את הלהבה, ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים את אגוזי הקשיו הטחונים, את הסוכר ומערבבים.
3. ממשיכים לבשל עוד כעשר דקות. מסירים מהאש.
4. שופכים את העיסה לצלחת שטוחה, ומשטחים אותה (עם גב הכף), נותנים למשטח צורה חלקה. מניחים להצטנן.
5. חותכים למעויינים לא גדולים מדי - בערך 3 על 6 ס"מ.



חפשו מתכון נוסף: