רוטב הודי חריף אש הדפסה
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:


2 כפיות שום כתוש

½ כפית ג'ינג'ר,  מגורד בפומפייה דקה

1 כפית מלח

פלפל צ'ילי מגולען וקצוץ קטן מאד

½ כפית עלי כוסברה,  קצוצים דק מאד

מיץ לימון מסונן במסננת (מלימון גדול או 2 קטנים)

½ כוס שמן זית


אופן ההכנה:


1. לערבב הכול בצנצנת זכוכית בעלת מכסה, לשמור בקירור לפחות שעתיים.


הערה:

 

במידה ורוצים שהרוטב ישמר זמן רב יותר, מומלץ שלא להשתמש בעלי הכוסברה.



חפשו מתכון נוסף: