מתכונים -
אוכל הודי
|
הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.
רכיבים:
1 פחית חלב קוקוס
2 כפות משחת קארי אדום
500 גר' רצועות חזה עוף
2 כפות רוטב דגים (לא חובה)
1 כף סוכר
1 בצל
2 קישואים
2 גזרים
2 פלפלים (אדום, צהוב)
70 גר' לבבות דקל או נצרי במבוק
7 יח' פטריות שמפיניון
4 יח' כפיר ליים או ליים
פלפל
מלח
10 עלי מנטה
10 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1. חותכים את כל הירקות לרצועות דקות.
2. במחבט ווק מרתיחים חצי מכמות חלב הקוקוס , מוסיפים את משחת הקארי האדום ומערבבים היטב.
3. מוסיפים רצועות העוף, רוטב הדגים והסוכר. מערבבים ומטגנים כ 3 דקות.
4. מוסיפים הירקות, את שאר חלב הקוקוס ועלי הכפיר ליים. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים עוד 4 דקות עד שהעוף מוכן והירקות התרככו מעט.
5. מתבלים במלח, פלפל . מוסיפים עלי הנענע והבזיליקום ומגישים.
|
|