בג'יה בצל הדפסה
מתכונים - אוכל הודי



תיאור המתכון:


טבעות בצל טבולות בבצק עדשים.

 

רכיבים:


½ ק''ג בצל,  חתוך דק לפרוסות

½ ק''ג קמח חומוס (לא קלוי)

1 כוס מים

1 כפית מלח

¼ כפית הינג

3 -5 כפות כוסברה טרייה, קצוצה

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ (ניתן להוסיף או להוריד מכמות הפלפל החריף, לפי רמת החריפות הרצוייה)

1 -2 כפיות שום, כתוש

1 -2 כפיות ג'ינג'ר, כתוש

1 כפית כוסברה יבשה, טחונה

1 כפית כמון טחון

1 ביצה (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את כל החומרים תוך כדי לישה.  מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת עיסה יציבה (כך שקל ליצור קציצות קטנות).
2. מחממים שמן עמוק לטיגון.
3. יוצרים קציצות קטנות ומטגנים עד להזהבה.
4. מנקזים עודפי שומן ומגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: