איך מכינים פקאן סיני הדפסה
מתכונים - סלטים

סלט גזר ופקאן סיני.


רכיבים:

 

5-6 גזרים,  מגוררים גס

צרור עירית,  קצוצה דק

100 גר' פקאן סיני,  מרוסק גס (פקאן מקורמל ומתוק)


לרוטב:


½ כוס שמן קנולה (אפשר פחות)
¼ כוס חומץ הדרים
¾ כפית מלח
2 כפות סוכר חום
1 שן שום גדולה כתושה

 

אופן ההכנה:

 

1. את רכיבי הרוטב מכניסים לצנצנת קטנה, סוגרים בעזרת המכסה ומנערים היטב.

2. מעבירים לקערת הסלט את הגזרים המגוררים, את העירים ואת הפקאן.  יוצקים מעל מהרוטב ומערבבים.



חפשו מתכון נוסף: