מתכון לסלט פטריות הדפסה
מתכונים - סלטים



רכיבים:

 

1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות, פרוסות

10 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק

1 בצל, קצוץ דק

1 גבעות כוסברה, קצוץ דק

1 כפית מלח

5 כפות שמן זית כתית מעולה

3 שיני שום, קלופות וקצוצות דק

½ כף אבקת מרק עוף

1 כף פפריקה מתוקה

קורט פלפל שחור

קורט כמון (לא חובה)

 

אופן ההכנה:


1. מחממים מחבת עמוקה ומאדים את הבצל והשום, עד לריכוך.

2.  מוסיפים את הפטריות, הכוסברה והפטרוזיליה, מערבבים היטב ומאדים במשך כ-5 דקות.

3. מוסיפים את הפפריקה, המלח, אבקת המרק והכמון, מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה במשך 7 דקות.

 

 



חפשו מתכון נוסף: