איך מכינים סלק הדפסה
מתכונים - סלטים

רכיבים:

 


5 ראשי סלק יפים


לתיבול:

3 כפות שמן רגיל
7 כפות סוכר
מיץ מלימון סחוט טרי
¼ כוס חומץ  
¼ כוס חומץ אורז
קורט מלח
פלפל שחור


אופן ההכנה:

 


1. לבשל  במשך כשעה וחצי (לבדוק בעזרת חוד סכין שאכן התרככו).

2. לצנן לקלוף לחתוך לקוביות.

3. לאחר סיום החיתוך לתבל.

4. לערבב היטב, להשהות לכ- 30 דקות, לבדוק טעמים ואם יש צורך אזי עוד קורט מלח או עוד מעט מאחד ממרכיבי התיבול.



חפשו מתכון נוסף: