ספגטי בירקות הדפסה
מתכונים - פסטה


רכיבים:


250 גרם ספגטי (½ חבילה)

2 כפות שמן זית

½בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

1 פלפל אדום, חתוך לרצועות

1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות

2 גזרים

½ כוס אפונה

¼ כוס זיתים שחורים, קצוצים

2 כפיות תערובת עשבי תיבול

פלפל ומלח


אופן ההכנה:


1.  מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים את הספגטי ומבשלים כעשר דקות.

2. בינתיים מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ואת השום עד שהבצל נעשה שקוף.

3.  מוסיפים את שאר הירקות, ומטגנים קלות תוך בחישה. הירקות צריכים להישאר פריכים למחצה ולשמור על צבעוניותם.

4.  מורידים מהאש, מתבלים בעשבי התיבול ובמלח ובפלפל לפי הטעם.

5.  מערבבים את הירקות עם הספגטי ומגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: