איך מכינים פסטה הדפסה
מתכונים - פסטה



רכיבים:


2 כוסות (400 גרם בערך) קמח מחיטת דורום (שהיא חיטה קשה במיוחד)

½ כוס קמח לבן

2 ביצים

½ כוס מים


אופן ההכנה:


1. שמים במעבד מזון או במערבל מזון את קמח הדורום ואת הקמח הלבן.

2. מוסיפים את הביצים.

3. מוסיפים את המים.

4. מעבדים עד שמתקבל גוש בצק חלק.

5. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.

6. מרדדים את הבצק דק דק וחותכים ממנו רצועות ארוכות ודקות. את רצועות הבצק החתוכות מניחים להתייבש על מגבת נקייה.

7. מבשלים במים רותחים במשך 2 עד 3 דקות. עד שהיא מתרככת מעט, אך עדיין יש בה קושי מסויים.



חפשו מתכון נוסף: