פסטה ועדשים הדפסה
מתכונים - פסטה



רכיבים:


½ קילו עדשים

¼ קילו פסטה - קצרה מאוד, או אפילו פתיתים

½ כוס שמן זית

½ קילו עגבנייה - קלופה וקצוצה (אפשר מקופסה)

1 בצל - בינוני קצוץ

3 שום - קצוצים דק

1 פלפלון חריף - קצוץ

½1 ליטר מים - רצוי מינרליים

פטרוזיליה - קצוצה לקישוט

מלח פלפל


אופן ההכנה:


1. בסיר גדול מטגנים את הבצל, השום והפלפלון עד שהבצל מתחיל להזהיב.

2. מוסיפים את העגבניות ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים רבע שעה.

3. מוסיפים את העדשים יחד עם ליטר וחצי מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים שעה וחצי בסיר מכוסה.

4. מוסיפים את הפסטה, מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות נוספות, או עד שהפסטה מתרככת.



חפשו מתכון נוסף: