איך מכינים מקרונים הדפסה
מתכונים - פסטה

מקרונים עם ברוקולי.



רכיבים:


250 גרם פסטה דקה

4 כפות שמן זית

400 גרם ברוקולי קפוא

1 שקית פטריות יבשות מושרות במעט מים חמים למשך כ ½ שעה

4 שיני שום כתושות

1 מיכל שמנת מתוקה

1 צרור פטרוזיליה

250 גרם גבינה צהובה מגוררת

מלח ופלפל


אופן ההכנה:


1. מחממים תנור ל 180 מעלות. במקביל מבשלים את הפסטה. במעט שמן זית מטגנים את הברוקולי למס' דקות.

2. מוסיפים את השמנת ומבשלים כ 5 דקות נוספות. מתבלים במלח, פלפל ובוחשים פנימה את הפטרוזיליה והפטריות המושרות ומסירים מהאש.

3. מערבבים את הפסטה והרוטב ומשטחים בתבנית. מפזרים מעל את הגבינה ואופים ב 180 מעלות למשך כ 10-15 דקות.



חפשו מתכון נוסף: