מרטיני אננס והל הדפסה
מתכונים - קוקטיילים ומשקאות

רכיבים:

 

1 גרגר הל
50 מ"ל וודקה וניל
25 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
70 מ"ל מיץ אננס
15 מ"ל חלבון ביצה. לא חובה (קצת פחות מחלבון אחד)

 

אופן ההכנה:


1. את ההל כותשים בעזרת תחתית השייקר.
2. מכניסים את כל החומרים לשייקר עם קרח ומנערים היטב.
3. מעבירים לכוס מרטיני דרך סינון כפול (מסננת השייקר ומסננת דקה)
4. מקשטים בדובדבן טרי או מסוכר, או בפלח אננס.


חפשו מתכון נוסף: