לחם בננה הדפסה
מתכונים - דברי מאפה



רכיבים:


80 גרם חמאה

¾ כוס סוכר חום

2 ביצים

3 בננות בשלות ומרוסקות

1 כף מיץ לימון טרי

2 כוסות קמח מלא

1 כפית אבקת אפיה

¼ כפית מלח

1 כפית קליפת לימון מגוררת

½ כוס אגוזי מלך או אגוזי פקאן קצוצים גס


אופן ההכנה:


1. מכניסים לקערת המיקסר חמאה וסוכר חום. מערבלים עד שמתקבלת תערובת קרמית.

2. מוסיפים למיקסר את הביצים, מחית הבננות ואת מיץ הלימון וממשיכים לערבל.

3. מנפים את הקמח, אבקת האפיה, המלח וקליפת הלימון המגוררת ומכניסים לקערת המיקסר. מערבלים הכל יחד עד לתערובת אחידה.

4. מוסיפים לתערובת את האגוזים, מערבלים מעט .

5. לוקחים 2 תבניות אינגליש קייק , משמנים ומקמחים אותן ויוצקים לתוכן את תערובת הבננות.

6. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים במשך 40 דקות לערך.



חפשו מתכון נוסף: