מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
חזה עוף חתוך לריבועים 5X5 ס"מ
לציפוי:
1 כוס קמח תופח
1 ביצה
¾ כוס מי סודה לשתיה
מעט מלח
לרוטב:
¼ כוס רוטב סויה
3 כפות דבש
4 כפות סוכר – לבן או חום
3 כפות רוטב צילי מתוק
2 כפות מיץ לימון
2 שקיות סוכר וניל
פרוסות דקות - לימון (מחצי לימון טרי) אפשר גם תפוז
3 כפות מים
אופן ההכנה:
1. לערבב את מרכיבי הציפוי עד לקבלת תערובת נוזלית אחידה.
2. להכניס את כל ריבועי החזה לבלילת הבצק - לטגן ולסדר בתבנית.
3. להוסיף לסיר את מרכיבי הרוטב, להביא לרתיחה + כ-5 דקות בישול על להבה קטנה.
4. לשפוך את הרוטב על הריבועים המסודרים בתבנית.
|
|