מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
5 כרעי עוף
2 כפיות מי ורדים
1/3 כוס רכז רימונים
2 כפות פלפל גרוס
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות פפריקה מתוקה
3/4 כוס שמן קנולה
1 כף שום כתוש
1 כוס גרגירי רימון
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב עוף ומסדרים בתבנית אפיה.
2. בקערה מערבבים מי ורדים, רכז רימונים, פלפל, מרק עוף, פפריקה, שמן ושום. מורחים את העוף ביסודיות.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות. מדי 15 דקות יוצקים מהנוזלים שבתחתית התבנית על העוף.
4. לאחר כ-45 דקות אפיה מפזרים גרגירי רימון מעל לעוף וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.
|
|