בשר ביין אדום הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

בשר מס' 5 או 6

2 בצלים גדולים

½ חבילה מרגרינה

½ כוס יין אדום חצי יבש

מעט פפריקה

מעט מלח

מעט פלפל שחור

מעט מרק עוף

2-3 עלי דפנה


אופן ההכנה:

 

1. מבשלים את הבשר בסיר לחץ, במים בלבד במשך כשעה וחצי. (לשמור כוס ממי הבישול).

2. מוציאים מהסיר, מקררים ופורסים לפרוסות בעובי  ½1 - 1  ס"מ.

3. קוצצים הבצלים לרצועות. בסיר נפרד משחימים את הבצלים עם המרגרינה.

4. מוסיפים לסיר את הבשר ומיד מתבלים  במלח, פלפל שחור, מרק עוף, פפריקה, עלי דפנה ויין (לפי הטעם).

5. מוסיפים את כוס מי הבישול ומביאים לרתיחה. מנמיכים הלהבה ממבשלים כחצי שעה.

 



חפשו מתכון נוסף: