מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
500 גר'' בשר טחון (עדיפות לטרי)
1 ביצה
פטרוזיליה
4-5 כפות פירורי לחם (או חלה שהושרתה במים בלי קרום ונסחטה)
שום
בצל גדול מגורד
1-2 תפוחי אדמה (לפי הטעם)
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1.מגררים בעזרת פומפיה את תפוחי האדמה.
2. מכניסים את כל החומרים לקערה, מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3. בעזרת הידיים יוצרים קציצות.
הערה: את הקציצות ניתן לטגן בשמן עמוק, לאפות בתנור או כמובן לצלות על הגריל.
|
|