בשר באלכוהול הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:


½ 1 ק"ג בשר בקר לגולש
400 ג' בייקון / חזה אווז מעושן
6 בצלים חתוכים לפרוסות
8 גזרים פרוסים
מעט קוניאק
1 בקבוק יין אדום יבש (קברנה סוביניון)
מלח ים גס
פלפל גרוס


אופן ההכנה:


1. מרפדים את הסיר בבייקון / אווז מעושן.
2. מניחים את הבשר, שכבת בצלים, שכבת גזר, שכבת בייקון / אווז, ועליה עוד שכבת גזר, שכבת בצל.
3. מתבלים במלח גס ובפלפל גרוס. שופכים בקבוק יין אדום, מעט קוניאק ומסיימים בשכבת בייקון/אווז נוספת.
4. סוגרים עם מכסה שנסגר היטב, או עם תערובת קמח ומעט מים שיוצרים מעין דבק אותו שמים סביב המכסה ולסגור. מבשלים כ-4 שעות.



חפשו מתכון נוסף: