מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
½ 1 ק"ג בשר בקר לגולש 400 ג' בייקון / חזה אווז מעושן 6 בצלים חתוכים לפרוסות 8 גזרים פרוסים מעט קוניאק 1 בקבוק יין אדום יבש (קברנה סוביניון) מלח ים גס פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1. מרפדים את הסיר בבייקון / אווז מעושן. 2. מניחים את הבשר, שכבת בצלים, שכבת גזר, שכבת בייקון / אווז, ועליה עוד שכבת גזר, שכבת בצל. 3. מתבלים במלח גס ובפלפל גרוס. שופכים בקבוק יין אדום, מעט קוניאק ומסיימים בשכבת בייקון/אווז נוספת. 4. סוגרים עם מכסה שנסגר היטב, או עם תערובת קמח ומעט מים שיוצרים מעין דבק אותו שמים סביב המכסה ולסגור. מבשלים כ-4 שעות.
|
|