איך מכינים מוקפץ הדפסה
מתכונים - בשר



רכיבים:

 

1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

1 בצל גדול קצוץ לקוביות

2 כפות שמן

2 קוביות תיבולית בטעם הודו של קנור

1 כף אבקת מרק עוף

3 כפות רוטב סויה

קורט מלח

1 כף צ'ילי מתוק

1 שקיק איטריות נודלס של אוסם

5 גזרים קלופים וחתוכים לגפרורים

2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות דקות

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות

2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות דקות

1 חבילת נבטים שהושרו במים במשך 15 דקות וסוננו

4 בצלים ירוקים קצוצים דק

חופן פטרוזיליה

½ כוס יין לבן (אפשרות)

 

אופן ההכנה:


1. חותכים את חזה העוף לרצועות, שוטפים ומסננים מהמים.

2. מאדים במחבת גדולה את הבצל, מוסיפים את חזה העוף ואת קוביות התיבולית. מערבבים היטב.

3. כשבשר העוף "נסגר" בטיגון ומשנה גוון ללבן, מוסיפים את אבקת המרק, המלח, רוטב הסויה, הצ'ילי המתוק וכף הסוכר ומערבבים.

4. מוסיפים את גפרורי הגזרים, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות (מדי פעם לערבב).

5. מוסיפים את רצועות הפלפלים ומבשלים עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את הנודלס ומערבבים.

6. מוסיפים את הנבטים ומבשלים במשך 2 דקות.

7. לאחר שמוכן, מוסיפים את הבצל הירוק, חופן פטרוזיליה ויין לבן.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: