מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
זר פטרוזיליה קצוץ דק
1 כף בהרט
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
3 כפיות שמן זית
4 שיני שום
3 כוסות אורז מלא
אופן ההכנה:
1. לבשל את האורז בסיר גדול מלא מים וכף מלח כ-40 דקות. לסנן.
לבשר:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה,להוסיף שום ומיד את הבשר לאחר 5 דקות להוסיף את התבלינים. 3
2. . שתי דקות לסיום מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה-להניח את הבשר על האורז ולפזר פטרוזיליה וטחינה גולמית.
הערה :
ניתן להחליף את הסיניה בירקות מוקפצים וקוביות חזה עוף.
|
|