כבד עוף עם ריבת בצל וטוסטים קטנים הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

½ ק"ג כבד עוף טרי

200 גרם בצל חצי אמנסה (לחתוך לרבעים, ואז לפרוסות)

200 גרם חמאה/מחמאה חתוך לקוביות

ברנדי

מלח

פלפל גרוס

סוכר

שמן לטיגון

חלה פרוסה

 

אופן ההכנה:

 

1. מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים את הכבדים.

2. מורידים מהאש ומוסיפים מלח ופלפל, מקררים.

3. במעבד מזון מרסקים את תערובת הכבדים (עם הבצלים), מוסיפים טיפה מלח, פלפל, ברנדי, סוכר ובסוף את קוביות החמאה.

4. מעבירים דרך נפה (של קמח) בעזרת בלל לתוך קערה (כדי להוציא את הרקמות והגושים).

5. מרפדים תבניות אישיות או אינגליש בניילון נצמד, יוצקים לתוכן את התערובת, סוגרים את הניילון ומקררים (רצוי יום שלם).

6. ניתן לקשט מעל עם חתיכת כבד אווז/אגוז.



חפשו מתכון נוסף: