לשון בקר הדפסה
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

לשון בקר שלמה

מלח

פלפל

עלי דפנה

פלפל אנגלי

פלפל שחור שלם

 

אופן ההכנה:

 

1. כניסים את הלשון והתבלינים לסיר, ממלאים מים ומבשלים למשך שעתיים.

2. לאחר שעתיים מכבים את האש ומקלפים מהלשון את העור.

3. מקררים ופורסים לפרוסות.

4. מכינים רוטב פטריות ממרק פטריות ויוצקים על פרוסות הלשון.

5. מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 15-20 דקות.


תוספת מומלצת להגשה: פירה תפוחי אדמה

 

 



חפשו מתכון נוסף: